1. Persoonlijke service

Bij Immo Destorme kiezen we voor een langdurige vertrouwensrelatie. U bent geen nummer, maar een klant waar wij dankbaar voor zijn. We hechten belang aan wat voor u belangrijk is, en nemen onze tijd voor het eerste bezoek en kennismaking.

2. Flexibel & gemotiveerd

Vergeet ‘9-to-5’! Matthias bekijkt wanneer het voor u past en is bovendien altijd telefonisch bereikbaar. Als jonge ondernemer zet Matthias zich 200% in om u zo snel mogelijk te helpen met de verhuur van uw woning.

3. Professioneel vastgoedadvies

De huurwetgeving moet correct gevolgd worden waardoor een pand verhuren niet eenvoudig is. Indien u samenwerkt met ons, zal u niet voor onaangename verassingen staan. Na de ondertekening van de overeenkomst of mandaat starten wij uw dossier onmiddellijk op.
Ieder bezoek aan uw pand wordt persoonlijk begeleidt. Wij geven commercieel en juridisch advies in functie van de verhuur.

4. Volledig dossier

Wanneer we een marktconforme huurprijs bespreken komen ook de verschillende wettelijke verplichtingen zoals EPC (energieprestatiecertificaat) en rookmelders aan bod. De plaatsbeschrijving en de huurovereenkomst wordt ondertekend en daarbij is ze sluitend voor alle partijen. De tellerstanden worden genoteerd en opgenomen in het verslag. We stellen uw dossier nauwkeurig en wettelijk correct samen, zo vermijdt u de papieren rompslomp. 

5. Maximale publiciteit

Wij kiezen de juiste publiciteit voor uw dossier en doen dit in samenspraak met u. Op sociale media zijn wij zeer sterk aanwezig, zodoende uw pand extra in de kijker te zetten.

6. Presentatie pand

Natuurlijke en duidelijke foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Immo Destorme geeft daarbovenop interessante tips om uw pand optimaal voor te bereiden zodat dat uw woning onweerstaanbaar is voor de kandidaat-huurder. Het resultaat is een snellere verhuur.

7. Keuze huurder

Wij vullen steeds een formulier tot kandidaatstelling in als er meerdere kandidaat huurders zijn. Hierbij wordt ook de solvabiliteit van de huurder gecontroleerd binnen het wettelijk kader. Finaal  beslist u aan wie het pand verhuurt wordt.
Verder kunt u, als verhuurder, bij Immo Destorme een rechtsbijstandverzekering aangaan. Zo bent u optimaal beschermd.

8. Registratie huurcontract

Na het voorleggen van het bewijs van waarborg, inboedelverzekering en opdracht tot domiciliering van de huurgelden, worden de sleutels overhandigd aan de huurder. Na afloop van alle formaliteiten, wordt het huurcontract geregistreerd bij het lokaal registratiekantoor en wordt het originele huurcontract overgemaakt aan u en aan de huurder.

9. Verplichte verzekeringen

Bij Immo Destorme kan de huurder meteen ook zijn brandverzekering regelen. Dit wil zeggen dat de huurder correct verzekerd is, zodat u met een gerust hart uw woning in de handen van de huurder kan laten.

10. No cure = no pay

U betaalt enkel een makelaarsloon bij een succesvolle verhuur. Geen resultaat wil dan ook zeggen dat er geen kosten zijn, maar wij streven natuurlijk naar een snelle, correcte verhuring van uw pand. 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]