1. Persoonlijke service

Bij Immo Destorme kiezen we voor een langdurige vertrouwensrelatie. U bent geen nummer, maar een klant waar wij dankbaar voor zijn. We hechten belang aan wat voor u belangrijk is, en nemen onze tijd voor het eerste bezoek en kennismaking.

2. Gratis correcte schatting

Dankzij zijn ervaring kan Matthias een realistische & marktconforme waardebepaling maken van uw pand. Rekening houdend met gelijkaardige verkochte panden in de buurt bespreken we samen de vraagprijs.

3. Gratis energieprestatiecertificaat (EPC) bij verkoop

Een EPC is altijd verplicht bij verkoop & verhuur van woningen, daarom bieden wij dit aan bij uw gerealiseerde verkoop.

4. Flexibel & gemotiveerd

Vergeet ‘9-to-5’! Matthias bekijkt wanneer het voor u past en is bovendien altijd telefonisch bereikbaar. Als jonge ondernemer zet Matthias zich 200% in om u zo snel mogelijk te helpen met de aan- en verkoop van uw woning.

5. Maximale publiciteit

Wij kiezen de juiste publiciteit voor uw dossier en doen dit in samenspraak met u. Op sociale media zijn wij zeer sterk aanwezig, zodoende uw pand extra in de kijker te zetten.

6. Volledig verkoopdossier

Wij zorgen ervoor dat alle wettelijk verplichte attesten zijn aangevraagd en uw dossier nauwkeurig is samengesteld, zo vermijdt u de papieren rompslomp.

7. Presentatie pand

Natuurlijke en duidelijke foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Immo Destorme geeft daarbovenop interessante tips om uw pand optimaal voor te bereiden zodat dat uw woning onweerstaanbaar is voor de kandidaat-koper. Het resultaat is een snellere verkoop.

8. Professionele begeleiding & opvolging van A tot Z

Van de waardebepaling tot het verlijden van de akte zijn wij er voor u.

9. Eerlijke rapportering

U ontvangt maandelijks een volledig verslag met de ondernomen acties & begeleide bezoeken. Op vaste tijdstippen wordt u uitgenodigd voor een evaluatie afspraak en u kunt ons te allen tijde bereiken voor vragen of opmerkingen.

10. No cure = no pay

Je betaalt enkel een makelaarsloon bij een succesvolle verkoop. Geen resultaat wil dan ook zeggen dat er geen kosten zijn, maar wij streven natuurlijk naar een snelle, correcte verkoop. Bij een akkoord wordt de compromis getekend.  Dit juridisch onderbouwd document is waterdicht zodat u zekerheid heeft over de verkoop.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]