Foto 1/11 - Lichtrijke leefruimte
Foto 2/11 - Lichtrijke leefruimte
Foto 3/11 - Lichtrijke leefruimte
Foto 4/11 - Open keuken met ontbijtbar
Foto 5/11 - Ruim terras
Foto 6/11 - Slaapkamer met inbouwkasten
Foto 7/11 - Slaapkamer met inbouwkasten
Foto 8/11 - Grote bergruimte
Foto 9/11 - Badkamer met inloopdouche
Foto 10/11 - Badkamer met inloopdouche
Foto 11/11 - Apart toilet

Omschrijving

Opendeur: 29/06/19 - 10u-12u! Zeer recent appartement met prachtige afwerking

Op een centrale ligging te Zeebrugge, op enkele passen van de jachthaven, ligt dit zalig appartement met wondermooi zicht op Zeebrugge. Het is zeer recent (2013) en prachtig afgewerkt. Op het leuk terras beloven zich vast prachtige zomeravonden.

Het appartement omvat naast een grote, lichtrijke leefruimte met moderne open keuken, 2 mooie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. Ook de moderne badkamer met inloopdouche is een pluspunt. Ook nuttige domotica (alarm en verwarming op afstand) is aanwezig. Door zijn ruimte en de gedetailleerde afwerking is dit appartement zeker ook geschikt voor vaste bewoning.

Indeling: Ruime terrassen, brede leefruimte, open keuken voorzien van toestellen, hall, ingebouwde vestiaire, 2 ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten, badkamer met douche, gastentoilet en praktische berging.

Mogelijkheid tot aankopen garagebox voor €30.000.

Opendeurdag op zaterdag 29/06/19 van 10 uur tot 12u. Kom langs tijdens dit bezoekmoment en ontdek dit wondermooi appartement!

Voor meer informatie mag u ons zeker contacteren!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]