Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Zeer recent appartement met prachtige afwerking

Op een centrale ligging te Zeebrugge, op enkele passen van de jachthaven, ligt dit zalig appartement met wondermooi zicht op Zeebrugge. Het is zeer recent (2013) en prachtig afgewerkt. Op het leuk terras beloven zich vast prachtige zomeravonden.
Het appartement omvat naast een grote, lichtrijke leefruimte met moderne open keuken, 2 mooie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. Ook de moderne badkamer met inloopdouche is een pluspunt. Ook nuttige domotica (alarm en verwarming op afstand) is aanwezig. Door zijn ruimte en de gedetailleerde afwerking is dit appartement zeker ook geschikt voor vaste bewoning.
Indeling: Ruime terrassen, brede leefruimte, open keuken voorzien van toestellen, hall, ingebouwde vestiaire, 2 ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten, badkamer met douche, gastentoilet en praktische berging.
Mogelijkheid tot aankopen garagebox voor €30.000.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]