Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

Subliem appartement aan de Jachthaven

Res. Cutty Sark. Fantastisch appartement gelegen aan de Tijdokstraat. Meteen valt het prachtig uitzicht op die u heeft vanuit de leefruimte en vanop het grote, zonnige terras. De nieuwe jachthaven die u waarneemt zorgt voor een zalig zicht. Met zijn gevelbreedte van 9 meter geniet u maximaal van het uitzicht en heeft u een heel lichtrijk appartement met grote raampartijen. Het recent appartement geniet een luxueuze afwerking, en beschikt over een centraal stofzuigsysteem. Het is uiterst geschikt voor permanente bewoning, of als tweede verblijf voor de familie. Het appartement is gelegen in een rustige, doch centraal gelegen, omgeving waar de gezellige restaurants op wandelafstand liggen. De ideale uitvalsbasis aan zee dus!
Indeling: Ruime leefruimte, open keuken, omvangrijke berging, nachthal, badkamer met toilet, apart gastentoilet, gigantische masterbedroom, 2e slaapkamer met eigen badkamer.
Berging in het gebouw is inbegrepen.
Mogelijkheid tot aankopen van garagebox in naburige residentie.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]