Foto 1/15 - Lichtrijke leefruimte met open keuken
Foto 2/15 - Zithoek
Foto 3/15 - Eethoek met open keuken
Foto 4/15 - Open ingerichte keuken
Foto 5/15 - Zonnig terras
Foto 6/15 - Jachthaven
Foto 7/15 - Master bedroom
Foto 8/15 - Master bedroom
Foto 9/15 - Slaapkamer 2
Foto 10/15 - Slaapkamer 2
Foto 11/15 - Badkamer
Foto 12/15 - Badkamer
Foto 13/15 - Badkamer
Foto 14/15 - Ruime berging
Foto 15/15 - Afgesloten garagebox

Omschrijving

Subliem appartement aan de Jachthaven

Res. Cutty Sark. Fantastisch appartement gelegen aan de Tijdokstraat. Meteen valt het prachtig uitzicht op die u heeft vanuit de leefruimte en vanop het grote, zonnige terras. De nieuwe jachthaven die u waarneemt zorgt voor een zalig zicht. Met zijn gevelbreedte van 9 meter geniet u maximaal van het uitzicht en heeft u een heel lichtrijk appartement met grote raampartijen. Het recent appartement geniet een luxueuze afwerking, en beschikt over een centraal stofzuigsysteem. Het is uiterst geschikt voor permanente bewoning, of als tweede verblijf voor de familie. Het appartement is gelegen in een rustige, doch centraal gelegen, omgeving waar de gezellige restaurants op wandelafstand liggen. De ideale uitvalsbasis aan zee dus!
Indeling: Ruime leefruimte, open keuken, omvangrijke berging, nachthal, badkamer met toilet, apart gastentoilet, gigantische masterbedroom, 2e slaapkamer met eigen badkamer.
Berging in het gebouw is inbegrepen.
Mogelijkheid tot aankopen van garagebox in naburige residentie.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]