Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10


Omschrijving

Stijlvol nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers

Residentie Waterfront is een blikvanger op de Rederskaai te Zeebrugge.
Dit appartement (80m²) omvat 2 slaapkamers. Wat meteen in het oog springt is het grote terras waar u van 's ochtends vroeg de zon hebt. Vanop het terras kunt u genieten van het uniek zicht op de jachthaven. De afwerking is van ongeziene kwaliteit; zo is de volledig ingerichte open keuken voorzien van Miele huishoudtoestellen. De moderne badkamer met inloopdouche is voorzien van kwaliteitsvolle badkamermeubels. Door de grote raampartijen is er een lichtrijke leefruimte, die gezelligheid uitstraalt.
Er zijn ook garageboxen en autostaanplaatsen beschikbaar. Verder beschikt u over een grote fietsenberging; ideaal als u met de fiets terugkomt van een namiddagje Knokke.
Ook de ligging van Residentie Waterfront is ideaal. Zeebrugge is de perfecte locatie voor zij die genieten van de rust en kalmte en tegelijkertijd temidden van de gouden driehoek (Brugge – Blankenberge – Knokke) willen zitten.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]